Tjäna pengar till filmföreningen

Jag är med i en filmförening, som ofta gemensamt hittar på saker relaterat till film. Dels går vi på bio tillsammans, besöker filmfestivaler och annat, men vi tar även och reser iväg för att se olika locations som filmer spelats in på. Dock är det ju så att man har inte pengar själv att alltid lägga, så vi har bestämt oss för att tjäna pengar till föreningen på lite olika sätt. Det så att vi kan fortsätta åka på våra olika resor och göra våra saker. Vi har kikat lite på nätet vad som skulle passa bäst. Det finns ju massor av grejer man kan göra på egen hand, men även att anlita ett företag och sälja deras produkter.

Vi ska sälja kakor

En sak är att sälja kakor, från Kakservice. Dessa kakor är goda, det vet jag, då jag själv har köpt av andra som sålt för skolan och lag och så vidare. Det är dessutom många som håller med mig, så vi tänker att det kommer vara lättsålt och att vi på så vis sanbbt kan tjäna pengar till föreningen.

Anordna filmkvällar

Vi tänkte även anordna lite filmkvällar och det till ett lågt pris, som folk kan komma på. Dels får vi in pengar, men dels får vi ju även göra något vi gillar och det är att se på film. Tänker oss att ha olika filmpaket, med eller utan popcorn och så vidare. Det kan kanske bli en riktig hit!

 

4 Jan 2018