Streama film

Finns det något bättre än att sjunka ner i soffan och streama en film, eller en serie? Idag finns det gott om olika streamingtjänster att använda. Har man en smart tv så kan man ha en app att använda, eller så drar man en hdmi kabel från datorn till sin tv. Givetvis går det även att titta direkt i datorn om man föredrar det. 

Utbud att streama

Oavsett vilken tjänst man streamar från så brukar de ha ett bra utbud av både serier och filmer. Själv har jag just nu fastnat lite i dokumentärer på Netflix. De har dessutom en mängd andra bra serier och filmer. Kolla själv in nyheter i Netflix utbud. Jag kan starkt rekommendera flera av deras originalserier och filmer som de själva skapat, då de är mycket bra.

Det bästa med Netflix är att det finns ett utbud för hela familjen och att man kan göra egna listor om man vill. Jag har ju en smart tv, så jag har laddat ner deras app. Det gör att jag kan njuta av att streama vad jag vill, när jag vill och då ligga bekvämt i min soffa. 

Andra streamingtjänster

Självklart finns det även andra bra streamingtjänster att välja mellan. Ofta kostar det inte så mycket per månad, så det gör att man kan ha prenumeration på flera stycken om man vill. Det gör att man kommer åt mängder av filmer och serier via datorn eller tvn bara genom att lägga ett par hundra varje månad!

21 Nov 2017