Snabba bilar eller ett mer vettigt val?

Har ni sett filmerna med Vin Diesel? Ni vet The fast and the Furious serien? I de filmerna finns det ju asgrymma bilar och jag har allt pekat ut både en och två eller fem jag skulle vilja äga själv. Men nu var det ju de, man lever ju inte i en racingfilm, inte heller är jag mijonär. Så det kanske inte är det smartaste valet av bil? Även om man är sjukt sugen på att köpa ett vrålåk, så kanske det är bättre att göra ett vettigare val av bil.

En bil för en Svensson

Ja, vad är då en Svensson-bil? Det finns säkert de som kan räkna upp både ett och flera märken de anser hamnar i den kategorin. För mig är det en bil som fungerar i vardagen. Den tar mig fram och tillbaka till jobbet, det går att stuva in familjen i den så väl som packning om man behöver det. Vi är för övrigt på jakt efter en ny bil och har funderat på att köpa en Mercedes. Dessa går ju att få i sportiga modeller med, så sett, men ska den vara för hela familjen så kanske det är bättre med en annan modell. Jonsson bil är en återförsäljare jag hittade på nätet och de verkar ha lite olika modeller.

Köpa eller Leasa?

Hos Jonsson bil kan man köpa bil, eller leasa den, alltså hyrköp. Frågan är vad som är bäst? Jag vill ju gärna direkt äga det jag kör, men det är en hel del pengar att punga ut. Så kanske ska fundera över detta med att leasa!

25 Oct 2017