Skapa egen film i skogen

Att ta med sig en filmkamera ut i skogen, kan bli hur spännande som helst. Det är många filmer som man har många scener ute i en skog och jag har ofta tänkt att göra en egen variant. Ni vet lite Blair Witch över det hela. Har ganska bra kännedom om skogen, då jag har en pappa som jagar. Så redan som liten följde jag med ut, med en kikare runt halsen och var med pappa. Vi satte upp åtelkamera bland annat minns jag. 

Filmprojekt

En åtelkamera förresten, det kanske man använda sig av ute i skogen för att få bra annorlunda stillbilder till sin film. Den funkar ju så att man ställer upp den på en lämplig plats, sedan kan man kan ställa in den för att ta kort under en viss tidsperiod under ett dygn, tex. mellan 18.00-00.00 och all annan tid är den inaktiv för att spara batteri och kort. Då kan den stå ute på nätterna och ta kort på mystiska grejer, det kan ju bli hur häftigt som helst. 

Reka filmplatser

Ska ta mig en tur ut med min kikare snart och kolla runt i den skogen jag har runt knuten. Ska se om det finns bra platser att filma på så väl som att ställa upp åtelkameran på. Det borde finnas flera bra ställen i denna skog, då den är stor. Dock är det inte samma skog jag växte upp med, så behöver kolla av den lite innan vi börjar filma i den.

16 Dec 2017